Yedieylül İlkokulu


Vizyon: Yedieylül İlkokulu olarak vizyonumuz: - Öğrencilerimizin barış ve sevgi ortamında öğrenerek gelişmesi, - Bilimsel yeniliklere açık, Türkçeyi en güzel biçimde kullanan, - Demokratik, laik ve milli değerlere bağlı, - Sosyal sorumluluk bilincine sahip bireyler olmasıdır.

Misyon: Yedieylül İlkokulu olarak misyonumuz: - Öğrencilerimizin Atatürk İlke ve İnkılaplarına bağlı, - Saygın, demokrat, özgüveni yüksek, toplumla ve kendisiyle barışık, yurt ve insan sevgisini yüreğinde duyan bireyler olmalarını sağlamaktır.

Başarılar: 1. "Kipa ile Okullara Destek" kampanyasına katılan okulumuz, öğrencilerimiz, velilerimiz ve öğretmenlerimizin katkılarıyla kampanya kapsamında 551 puan toplayarak 500 TL değerinde alışveriş çeki kazandı. 2. Okulumuz 7-A sınıfı öğrencilerinden Zehra YÜZEN, Kuşadası genelindeki okulların katıldığı öğretmenler günü konulu resim yarışmasında 1.olarak okulumuza büyük bir başarı daha kazandırmıştır. 3. Okulumuz 4-C öğrencilerinden Azra AKBABA, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla Kuşadası Kipa tarafından düzenlenen “En Güzel Resmi Ben Yaparım” yarışmasında 1. olarak bizleri gururlandırmıştır. 4. Daha önce Aydın’da katıldığı masa tenisi turnuvasında 3. olarak hepimizi mutlu eden Ceyda BEZEK Aydın/Güzelhisar Rotary Kulübü 6. geleneksel ferdi masa tenisi turnuvasında 16.12.2012 tarihinde 3.olarak okulumuza yine bir başarı daha kazandırmıştır. 5. Okulumuz öğrencilerinden İsmail KINACI ve Ceyda BEZEK aydında katıldıkları masa tenisi turnuvasında hem kızlar hem de erkekler kategorisinde 3. olarak dereceye girmişler ve madalya kazanmışlardır.

Saatler: Sabah 07.50- 12:40 Öğleyin 13.00 - 17.50
Isınma: Kalorifer
Bağlantı: ADSL
Yabancı Dil: İngilizce
Servis Bilgisi: Okulumuzda özel servisler mevcuttur.
Sportif Etkinlikler: Futbol, Basketbol, Atletizm
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları: Okulum Temiz Projesi, Atık Pil Toplama Projesi, Atık Kağıt Toplama Projesi, Atık Yağ Toplama Projesi, Oku Paylaş Projesi
Yurtdışı Proje Faaliyetleri: Erasmus+ Projemiz Bulunmaktadır. Proje ortaklarımız Hollanda, İrlanda, Yunanistan ve Polonya'dır.

Telefon - 0 256 614 87 91

Belgegeçer - (256) 614 8791

Eposta - Göndermek için tıklayınız

WEB - https://kusadasiyedieylul.meb.k12.tr

Adres - CAMİATİK MAH. GÜNEŞ SK. YEDIEYLUL ILKOKULU BLOK NO: 16 KUŞADASI / AYDIN

Öğretmen :35
Öğrenci :510
Derslik :11
Çok Amaçlı Salon :1
Kütüphane :1
Kütüphane Kitap Sayısı :1420
Öğretim Şekli :İkili Eğitim (Sabahçı-Öğleci)

Yerleşim Yeri - Salı pazarı mevkii

Adres - CAMİATİK MAH. GÜNEŞ SK. YEDIEYLUL ILKOKULU BLOK NO: 16 KUŞADASI / AYDIN

Ulaşım Şehiriçi Minibüsleri

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Aydın´a 55 km. olup İlçe merkezindedir.