Okulumuzda Beslenme, Ağız ve Diş Sağlığı Semineri Düzenlendi.

20.12.2023 58

Kuşadası İlçe Sağlık Müdürlüğü Personelleri okulumuzda Beslenme, Ağız ve Diş Sağlığı Semineri Düzenledi.

20-12-2023

Kuşadası İlçe Sağlık Müdürlüğü personelleri, okulumuza ziyaret gerçekleştirerek 1. ve 4. sınıf öğrencilere yönelik "Beslenme, Ağız ve Diş Sağlığı" konularında bilgilendirici bir seminer düzenledi. Sağlık ekipleri, öğrencilere sağlıklı beslenme alışkanlıkları kazandırmak ve ağız-diş sağlığının önemini vurgulamak amacıyla öğrencilerle interaktif bir şekilde etkileşimde bulundu.

20-12-2023

Seminer kapsamında öğrencilere sağlıklı beslenmenin yanı sıra diş fırçalama alışkanlıkları, ağız hijyeni ve diş sağlığıyla ilgili temel bilgiler verildi. Çocuklara öğretici görsellerle desteklenen seminer, öğrencilerin sorularını cevaplamak ve konuları daha iyi anlamalarına yardımcı olmak için interaktif bir atmosferde gerçekleşti.

20-12-2023

Okul öğretmenleri, Kuşadası İlçe Sağlık Müdürlüğü personellerine teşekkür ederek, öğrencilerin sağlıklı yaşam alışkanlıkları kazanmalarına katkı sağladıkları için memnuniyetlerini dile getirdi. Sağlık ekipleri, benzer etkinliklerle toplumda sağlıklı yaşam bilincinin artırılmasına yönelik çalışmalarına devam edeceklerini belirtti.

20-12-202320-12-202320-12-2023