Okul Müdürü Mürşide KOCAMAN' ın 2020-2021 Eğitim Öğretim Yılı  1. Dönem Sonu İletisidir.

Okul Müdürü Mürşide KOCAMAN' ın 2020-2021 Eğitim Öğretim Yılı 1. Dönem Sonu İletisidir.

21.01.2021 472

Yedieylül İlkokulu Ailesi olarak; sevgili öğrencilerimizin, değerli öğretmenlerimizin, kıymetli öğrenci velilerimizin ve eğitim çalışanlarımızın özverili çalışmalarıyla 2020-2021 Eğitim ve Öğretim yılının birinci dönemini 22 Ocak 2021 tarihinde tamamlıyoruz.

Dönemin başarıyla tamamlanmasında gösterdikleri gayret ve fedakârlıkları sebebiyle emeği geçen tüm iç ve dış paydaşlarımıza, eğitime katkı sağlayan herkese teşekkür ederim.

Sevgili öğrencilerimiz,

Bütün çalışmalarımızın, hayallerimizin ve telaşlarımızın baş köşesinde hep sizler varsınız. Birinci dönem boyunca göstermiş olduğunuz gayret ve çalışmaların neticesi olan karnelerinizi *Covid 19 Salgını nedeni ile* digital ortamda almakta olduğunuz dönem sonunda sizlerle birlikte aynı heyecanı yaşamaktayız.  Ülkemizin yarınlarına uzanan bu yolda attığınız her adımda sizlerin yanındayız. Karneleriniz başarı ya da başarısızlık göstergesi değildir. Karneleriniz zayıf ya da güçlü yönlerinize ışık tutan bir araçtır. Başarı, yaradılıştan gelen potansiyelinizi ne ölçüde kullandığınız ve ona hangi değerleri kattığınız ile ilgilidir.

Değerli meslektaşlarım,

"Başarı bir yolculuktur, bir varış noktası değil." sözünden hareketle bu toprakların sesini, hayallerini ve rüyalarını bu sınırların çok daha ötesine taşıma yolculuğunda gücümüzü bu vatanın evlatlarından alıyoruz. Bugün elinden tuttuğumuz yüreğine dokunduğumuz her öğrencimiz istikbalimizin en güçlü teminatıdır. Yarına bakan yüzümüz, aydınlık geleceğimizdir. Özverili çalışmalarınızla başarılı bir dönemi ardımızda bırakırken yaptığınız tüm güzel çalışmalarınızdan dolayı sizleri kutluyorum.

Kıymetli velilerimiz,

En değerli varlıklarımız evlatlarımızın başarılı bir öğrenci olabilmesi kadar iyi ve nitelikli bir insan olarak yetişmesi de hepimiz için son derece önemlidir. Kendi ayakları üzerinde durabilen, özgüvenli bireylerin yetişmesine katkı sağlayan en önemli unsur aile içi etkili iletişim ve koşulsuz sevgidir. Bu süreçte sizlerin rehberliği ve desteği çocuklarınızın vatanımıza ve milletimize hayırlı evlatlar olmaları için büyük katkı sağlayacaktır. Çocuklarınızın karne heyecanını paylaşırken yapıcı ve destekleyici bir yaklaşımla onların yanlarında olduğumuzu hissettirmeli, seslerine kulak vermeli, duygularını ve isteklerini anlamak için zaman ayırmalıyız.

Hepinizi sevgi ve saygıyla selamlıyor, yüz yüze eğitime görüşme temennisi ile hepinize sağlıklı, huzurlu ve mutlu tatiller diliyorum.

                                                  Mürşide KOCAMAN
                                                                    Okul Müdürü