GERİ DÖNÜŞÜM ETKİNLİĞİMİZ GERÇEKLEŞTİRİLDİ.

06.03.2024 49

Kuşadası Belediyesi Temizlik İşleri birimi, öğrencilere geri dönüşüm konusunda bilgilendirme ve eğitim çalışmaları kapsamında okulumuzu ziyaret ederek, 3. sınıf öğrencilerimizle geri dönüşüm ile ilgili keyifli bir etkinlik gerçekleştirdiler.

Öğrenciler, evlerinden getirdikleri geri dönüşüm atık malzemeleri ile eğlenceli bir öğrenme süreci yaşadılar. Kağıt, plastik ve cam atıklarını gruplayarak, geri dönüşümün önemini ve nasıl yapılacağını öğrendiler. Bu etkinlik, öğrencilerin çevre bilinci kazanmalarına ve geri dönüşüm alışkanlığı edinmelerine katkı sağladı.

Okulumuz, çevre bilincinin küçük yaşlardan itibaren kazandırılmasına önem veriyor ve bu tür eğitim faaliyetlerini sürdürerek gelecek nesillerin çevre duyarlılığını artırmayı hedefliyor.

Geri dönüşüm eğitimi ve benzeri çalışmalarla, çocuklarımızın çevreye duyarlı bireyler olarak yetişmelerine katkı sağlanıyor.

06-03-202406-03-2024